Badeværelse

Lad VVS Slagelse istandsætte og renovere dit badeværelse

Det nye badeværelse skal byde indenfor til ekstra velvære, luksus og ro. Det er et godt sted at skabe, når badeværelset er et rum, som vi ofte benytter os af i hverdagen. Det er et rum, der bliver betjent ofte af boligens beboere eller virksomhedens medarbejdere. Vi bruger en del tid på badeværelset, hvor vi gør os klar til hverdagens eller weekendens strabadser. Der skal derfor være mulighed for at passe på vores krop på ypperste vis, når vi besøger badeværelset.

Hvis dit badeværelse for længst har udtjent sin værnepligt eller du står midt i en proces, hvor huset skal opbygges fra bunden af? Så kan VVS Slagelse tilbyde rådgivning og vejledning af højeste hylde. Du møder højt erfarne og autoriserede VVS’ere, der bestræber sig på at skabe hele løsninger, der stråler af kvalitet, funktionalitet og holdbarhed.

En renovation kan altid være en anelse frygtindgydende, da du ikke altid kan være forberedt på, hvordan resultatet bliver eller om der opstår ubehagelige opfindelser undervejs. Vi har styr det tekniske, når det kommer til vådrumsmembran, udskiftning af WC, valg af bruser, brug af håndklædetørre og andet relevant badinteriør. Kontakt os direkte via mail eller telefon for et uforpligtende tilbud og en snak

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

vvs slagelse - badeværelse væghængt toilet

Få fristående eller væghængt toilet og sanitetsteknik

Leder du efter et ophængt, væghængt eller fristående toilet, der for eksempel kan have indflydelse på rengøringsprocessen på badeværelset? Så kan VVS Slagelse rådgive dig til, hvad der passer bedst til den hverdag, som du står i. Det nye badeværelse fortjener også moderne badeværelsesinventar.

De klarer naturligvis også vedligeholdelsen og reparationen af toilettet, hvis det skulle være nødvendigt. Det kan blandt andet være, at du oplever udfordringer med toiletafløbet, et stoppet toilet eller afkalkning af cisterne på toilettet. Vi byder på et væld af forskellige kvalitetsmærker fra blandt andet Ifö, Hansgrohe og Gustavsberg, der kan levere tilbehør til dit badeværelse.

Vælg et lækkert brusebad, rain shower eller badekar

Dit badeværelse kan blive indrettet efter dine behov, drømme og ønsker. Når det kommer til valget om, der skal være funktioner såsom bruser, badekar eller begge dele, så skal VVS-løsningerne tages med i betragtning. Om du skal have en bruser med et lille eller stort brusehoved, fristående badekar eller indsatsbadekar med brusearmatur i nærheden, det kan være en svær beslutning.

Hos VVS Slagelse tager vi gerne en snak om det nye badeværelse, så valgmulighederne stemmer overens med dine reelle behov. Vores VVS’ere kan finde badekar og brusekabiner til både små og store badeværelsesrenovationer. Vi hjælper dig at skabe dit drømmebadeværelse.

vvs slagelse - badeværelse bruser
vvs slagelse - badeværelse vask

Mulighederne med armaturer, vandhaner og håndvaske

Badeværelset er et rum, der bliver brugt ofte. En af de helt essentielle elementer i rummet er håndvasken. Dens funktion er betydningsfuld, når håndhygiejnen skal holdes i hævd, skoene skal vaskes eller mindre mængder tøj skal ligge i blød. Du bør derfor helt generelt vælge tilbehør til badeværelset med ekstra omhu.

Badeværelsesinventaret er med til at give rummet helt nye dimensioner uanset om du drømmer om små, ovale, traditionelle, rektangulære eller elliptiske håndvaske. Håndvasken bliver brugt hver dag, hvorfor du bør lade VVS Slagelse stå for montering af håndvask og vandhane, så det bliver gjort efter alle bogens gyldne regler.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige VVS-services her...

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud