Blikkenslager

Få kvalitetssikker blikarbejde med VVS Slagelse

Der findes de helt basale og enkelte reparationer og vedligeholdelse af VVS-installationer på mange forskellige ejendomme. Der leveres på højtryk til både private, virksomheder og offentlige kunder. Du kan også få kyndig og kompetent hjælp fra vores fagfolk til alt, der omhandler sanitet, vand, varme og ventilation. Det drejer sig både om de helt store projekter og de mindre VVS-opgaver, der dukker op.

Vi bestræber os på at levere VVS-service i den højeste kvalitet. Der skal være mulighed for VVS-tjek til både private og erhverv, der lever op til alle bogens gyldne regler. Uanset om du drømmer om en renovering af køkkenet, badeværelset eller bryggerset, så kan vi med simple tiltag og alternative indenfor blikarbejde skabe smarte, praktiske og uundværlige VVS-løsninger. De vil være til gavn for din hverdag, da det er essentielt af de hårde hvidevarer og bygningens funktioner er af topkvalitet.

Har du nogle specifikke forespørgsler eller har du spørgsmål til, hvad vi kan hjælpe dig med, når det kommer til blikarbejde? Så kan du komme i direkte kontakt med vores team på mail eller telefon. Her vil vi se frem til en kort snak omkring dine behov, hvorefter vi kan give et uforpligtende tilbud med på vejen.

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

vvs slagelse - blikarbejde tag zinkinddækning

Blikarbejde til tag og facade - beklædning mod vind og vejr

Dit hus bør være i stand til at være modstandsdygtigt. Det skyldes, at det nordiske klima ofte sætter os på prøve. Det kan være meget koldt, varmt, blæsende, vådt og gråt. Tag- og facadebeklædning er derfor utroligt vigtigt for, at husets funktioner bliver passer godt på.

Det er ligeledes et spørgsmål om æstetik og look. Det skal naturligvis ikke kun være holdbart, stærkt og solidt, men det bør også give dig rig mulighed for at beklæde huset med det udtryk, som du går og drømmer om. VVS Slagelse er klar til at få dig helt i mål med dine ønsker.

Smarte og praktiske inddækninger

Zink spiller en stor rolle, når det kommer til inddækning. Det gør det, da det er med til at beskytte genstande fra det dårlige og vilde danske vejr. Materialet betragtes næsten som vedligeholdelsesfrit, hvorfor det er et oplagt materialevalg.

Om du står og mangler inddækning af murkrone i zink eller drømmer om at få inddækket skorstenen med Icopal, så kan VVS Slagelse levere på et højt niveau. Inddækninger er praktiske og smarte tiltag, der kan give de bedste forudsætninger for at passe på din bygning. Det er et lag af beskyttelse, så du kan værne ekstra godt om dine ting.

vvs slagelse - blikarbejde taginddækning entreprise
vvs slagelse - blikarbejde inddækning kvist

Blik-løsninger der holder tæt og tørt mod det hårde, nordiske klima

Vi kalder ikke længere en spade for en spade. Dette gælder også for tagrender og rør. De findes i et hav af afskygninger, når det kommer til funktion og æstetik. Hvis du ønsker at få udskiftet tagrenderne på boligen, så bør du forhøre dig med professionelle, da dens funktion er afgørende for, at du ikke får ubehagelige vandskader på huset.

Vores blikkenslagere sørger for udskiftning og opsætning af tagrender. Du kan vælge imellem kvalitetsmaterialer såsom stål, aluzink, zink, kobber og plast. Det er med tiden blevet vigtigt, at det æstetiske udtryk også inkorporeres, så både det ydre og indre tæller.

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Søg blandt vores øvrige VVS-services her...

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud

Modtag et uforpligtende
VVS-tilbud